Preview Mode Links will not work in preview mode

Form Symposium är en podcast och ett kunskapsforum där experter från olika världar möts för att besvara frågan om hur arkitekter och designer ska bygga framtidens hållbara livsmiljöer. Specialister från forskning, konst, design, arkitektur och filosofi medverkar. Form Symposium är ett samarbete med forskningsstiftelsen Arkus. 

 

Programledare och redaktör: Emilia Engblad

Musik: Adele Kosman

 

 

Form Magazine

Form Symposium

Arkus

 

Dec 4, 2017

Möt en av Sveriges främsta forskare inom solenergi, professor Olle Inganäs vid Linköpings Universitet. Det handlar om ny och revolutionerande forskning om bland annat organiska solmoduler och vedbatterier.

Olle Inganäs leder forskningen i biomolekylär och organisk elektronik vid Linköpings Universitet. Sedan 2006 är han medlem i Kungliga Vetenskapsakademien och är ordförande i Nobelkommittén för priset i fysik. Förutom sin doktorsexamen i tillämpad fysik har han fördjupat sig i ekonomi och filosofi. 

Form Symposium är en podcast och ett kunskapsforum där experter från olika världar möts för att besvara frågan om hur arkitekter och designer ska bygga framtidens hållbara livsmiljöer. Specialister från forskning, konst, design, arkitektur och filosofi medverkar. Form Symposium produceras av design- och arkitekturtidskriften Form och är ett samarbete med forskningsstiftelsen Arkus. 

Programledare och redaktör: Emilia Engblad
Musik: Adele Kosman

http://www.formmagazine.com
http://www.formmagazine.com/form-symposium/
http://www.arkus.se